Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Expić Surką Wp Od 34Lvl'A Do 50Lvl'A

ProJupiJeJ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam kilka pytań. Oto one:

1. Gdzie expić od 34LvL'a do 50LvL'a surą WP.

2. Czy dam rade wyexpić z tym eq do 50LvL'a ? Zmienie na okrągłą +7/8 (SS z eq na dole)

3. Co zmienić w eq ?

4. Ile czasu mniej więcej będzie te expo trwało. :D

Narazie tyle jak będe coś jeszcze potrzebował napiszę tu.

Nagroda

1. plus lub minus

2. Piąteczka lub nic :)

Wymagania

1. Rozwinięcie wypowiedzi.

2. I napisanie czy się chce + czy - (Chyba, że jest w sygnie napisane)

Pozostałe

surkawp.jpg

Pozdrawiam PROJupiJeJ.

Jak ktoś może niech mi da Minusa. :)

Opublikowano

Znam sie na Surce WP, (sam mam 66 na PL)

Więc tak:

- Do 40 lvla spokojnie mozesz expic na Ezotach (+ drop ribów itp.)

- po 40 lvlu, jak zrobisz bojowca to expic na BO/Ezo pod Świątynią .

Chyba że ewentualnie chcesz, to po 1 grupce w v2 z buffem :>

Slowniczek

2rh7ebb.jpg

Opublikowano

Głupota jeśli chce szybko nabić lvl to radze ci załatw sobie szmanke buffa:) i z tym ciskaj na bo. Dodam, że ja od 30 lvl do 38 lvl na bo wbiłem w niecałe 5h.

A i załatw sobie jakieś kolczyki na inta ja się nie mylę chyba są złote kolczyki te od 22lvl??, zakładasz odpalasz bufy i zmieniasz na ebony.

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

to proste.. do 40 na ezo potem do 50 na bo a potem v1 :>

74875895745308445608.jpg

Królowa Śląska Tylko POLONIA Ona na zawsze w sercach naszych jest,

na wieki będzie przez nas wielbiona, Dumą Bytomia ona jest!

Opublikowano

do 35/40 exp na pustyni/ ezo i tu i tu dobrze leci exp, potem do 50 exp spokojnie na BO :) Powinno Ci to zająć nie więcej niż 6-7dni :) A jeśli będziesz intensywnie grał to 3-4dni :) A i bez boja nic nie zdziałasz. Rób jak najszybciej !!!

Jak coś chcę + :)

mrsizamo.png

By MM

Server Tiveria.pl

Opublikowano

Jeszcze raz głupota nic się nie równa z expa na bo na tym lvl powinieneś ogarniać z takimi eq z polowe spota (przynajmniej ja ogarniałem) więc lvl spierdziela aż miło^^ nawet po 50 lvl radze ci zostać na bo tak do 52 bo i na v1 zbyt wiele nie ogarniesz, czyli nadal exp by leciał lepiej na bo.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Aha dzięki za odpowiedzi macie + :) (Nie każdy tylko te odpowiedzi na temat expa. )

A eq starczy do 50 ? :> czy nie ;/ Zmienie tarcze na okragla +7/8 i helm na ten na 21lvl +8/9

Opublikowano

Aha dzięki za odpowiedzi macie + :) (Nie każdy tylko te odpowiedzi na temat expa. )

A eq starczy do 50 ? :> czy nie ;/ Zmienie tarcze na okragla +7/8 i helm na ten na 21lvl +8/9

naszyjnik z hp zalatw, przy 48 zalatw zbroje i masz zajebiste eq ;)

Ryzen 5 3600 | SPC Grandis 2 | MSI B450 Gamming Plus MAX | Crucial Ballistix Sport LT 2x8GB 3000Mhz CL15 | Palit GTX1070 Super JetStream 8GB | Adata XPG S11P Pro 512GB + Crucial 1TB | SPC Supremo FM2 650W | SPC Pax M70 | Dell U2312Hm + Dell U2413f | Zowie FK1 | CMStrom Quickfire Ultimate Brown | Samsung S21+ | Dell Vostro 3560

Opublikowano

ok. dzięki zbroje tą sprzedam za jakieś 20/24kk (Monek) Kolega odda 35kk i juz bedzie jakas +8 ;]

Opublikowano

Tak nawiasem może poskładaj sobie kaske i kup armora na 61 lvl z jak najlepszymi kd i + oczywiście:) bo moim skromnym zdaniem szkoda przepłacać na zbroje po niżej lvl 61 jak i tak na 61 lvl ją zmienisz więc chyba bardziej opłacalne było by pozbierać kaske kupić armor na 61 i w nim już śmigać.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Eh... tak serio szkoda mi was!!!

Grałem Surą BM , Wp , Szamanem , Smok , leczenie Wojem , Body , Mental , Ninja Archer,Dagger

- Każdą postacią miałem conajmiej 51

PS moge oddać kturąś z postaci bo już niegram , Ps ZA PLUSIKI :)

Od 34 - do 50 lvl zawsze expiłem na pustyni nabiłem w TYDZIEŃ!!

Eq masz leprze odemnie i niesłuchaj ich że trzeba Boja!!!!! bo nietrzeba jak chcesz mogę ci wżucić Exp Bot'a

po 50lvl do 61 Expij w DT

Surą akurat na 78przestałem a od 61 do 80 w V2

od 80 do 85 RedLas od 85 do 99 Atlantyda v1/v2

To tego nie trzeba boja ale lepiej exp idzie i bezsensu wydawać kase

DAJ MI + BO JAK NIE NIE PODPOWIEM CI INNYCH RZECZY! :P:p:p:p:p:p:p:p

Ja i tak Cie kocham neciku ;**

819787779.png

Opublikowano

No oczywiście może powiesz mi jeszcze, że 50 lvl biłeś na pająkach. Mój sposób jest o 100x lepszy i szybszy od twojego i nie trzeba mu boja na bo surka wp jest to bardzo uniwersalna postać więc na tym lvl exp poleci mu jak burza. A co do boja jest przydatny i nie jest to bezsens wydawać na niego kase chyba szybciej ubijesz metka na boju jak bez niego co? raz dmg większe, szybkość ataku i mniejsze zużycie potek.

LOOK

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Aha. Macie + :P Po raz kolejny xD Jak ktoś moze niech jeszcze pisze. Pozdrawiam PROJupiJeJ Moje potrzeby? ;> Minusiki

Opublikowano

Ustaw sobie bota na pustyni tam gdzie sa pajaki skorpiony i itp.W 7 dni ninja z eq +4 wyexpilem 51 lv ;] i zbliza sie 52 ;p Tylko wiesz jak idziesz spac to bot wlaczony i jak do szkoly ewentualnie idziesz ;p

Tesco dla ciebie badziewie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...